A blog élővé tesz, folyamatosan friss tartalmakat, információkat hordoz.

Gyakorlatilag egy szakmai megjelenés, figyelemfelkeltő írások, amelyek mind a termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz köthetőek.

A folyamatosan frissülő tartalom nélkül minda Google, mind a felhasználók elfelejtkeznek Önről.  Ezért érdemes blogot vezetni, ami viszont egy sok időt igénylő foglalatosság, és nem mindenkinek van hozzá kedve. Sokszor ötletünk sincs, nemhogy írjunk is egy adott témában. Ebben lehetek a segítségére! Ön jó a szakmájában, képes szakmai hátteret nyújtani, én pedig megírom! Egy hatékony honlap működéséhez talán ez a legegyszerűbb mód. Blog, témák, figyelemfelkeltő írások.

Milyen témában? Bármilyenben. Mivel a szakmai segítséget Ön nyújtja, a SEO-szempontokat is figyelembe vett szöveget pedig én.

Úgy is lehet ezt tekinteni, hogy egy-egy cikkben Ön megoldást kínál egy-egy problémára, ezáltal még inkább hiteles és sikeres lehet a honlapja elérhetővé tételében a célközönsége számára.

A blogírás egy komoly lehetőség, az egyik legjobb marketingeszköz, ha széleskörű tájékoztatást kíván adni termékeiről, szolgáltatásairól. Ha jól választunk témát, és a blog nincs elhanyagolva, akkor a frissülő céges blog gyakorlatilag ingyenesen kreál organikus forgalmat. Mert így a keresőkben a böngésző ránk talál, a vásárlók, az érdeklődők pedig megtalálhatják írásunkat az adott témában. A Google kifejezetten előnyben részesíti a bloggal rendelkező honlapot, sőt a kereső előrébb is sorolja.  A lényeg tehát egy jól működő honlap, ahova folyamatosan minőségi tartalmat kell feltölteni, hogy minél hamarabb ránk találjanak. Ehhez pedig a legrövidebb út a jó blog.

Kattints ide és hívj fel!  +36 20 529 0529