A tervezőgrafika megjelenít, láttat, figyelmet kelt.

Kreatívabbá és közérthetőbbé teszi az általunk közölni való információkat. 

A kreatív grafikai tervezés segítségével a cégek termékeiket, szolgáltatásaikat igényesen, látványosan jeleníthetőek meg. Egyedi megjelenés a weboldalon, névjegykártyán, szórólapon, plakáton, menükártyán, étlapon, hírleveleken, hirdetési felületeken vagy a közösségi média platformján.  

Az internet elterjedésének köszönhetően az online grafikák egyre nagyobb szerepet töltenek be a marketingben. Érdemes tehát tervezni velük a cég életében. Egy egységesen kialakított kép a céget képviseli, általa hamarabb eljut a termék, a szolgáltatás a célközönséghez és hamarabb felismerhető és megjegyezhető lesz a szolgáltató, a forgalmazó, hiszen egyedivé válik.

Használja a grafikai eszközök adta egyedi megjelenést!

 

Hogyan dolgozom?

Minden tervezést egy beszélgetéssel indítok, ahol felmérem az ügyfél igényeit. Mivel foglalkozik, milyen szolgáltatásokat végez, milyen elgondolása van a megjelenéséről, milyen színeket részesít előnyben, van-e honlapja, kik a konkurensei. 

Amennyiben van rá mód szeretem kicsit feltérképezni a személyiségét is, mert mindenkinek egyedi logót tervezek, azt szeretném, hogy igazán az övének érezze. 

Amikor elkészülnek az első tervek, abból több változatot is készítek, a kiválasztott logót pedig még finomítjuk. 

Katints ide és hívj fel! +36205290529

Kézzel vagy grafikai programmal

 

 

Ami igazán örömöt okoz - a rajzoláson, az alkotáson kívül - az az, amikor az elkészült logó igazán örömöt okoz annak is, akinek készült!

 

 

 

 

 

Logók tervezése

 

Névjegykártyák, kártyák tervezése

Látogassa meg a Galériát!

Plakátok, szórólapok, kiadványok, logók, névjegykártyák  megtekintése