A mobiltelefonok elterjedésével mindenki szinte minden nap, a nap bármely szakaszában böngészi a közösségi oldalakat. Reggel felkelés után, este lefekvés előtt, vagy éppen ebédszünetben. Annyi hír, poszt özönlik a szemünk elé, hogy valljuk be, az igazán figyelemfelkeltő posztokra figyelünk csak oda. 

De, nem is olyan egyszerű ilyen posztokat gyártani! Aki már próbálta, tudja. Ráadásul újra és újra.

 

 

Miért pont ezek? Azért, mert egyre több vállalkozás jelenik meg ezen a két közösségi felületen. Annyira tért hódít, hogy lassan kiszorít minden mást! Miért? Azért, mert egyszerű, látványos, és képi megoldásokkal teli. Egy ütős fotó, egy fotókból álló lapozható kreatív, egy jól megfogalmazott ütős szöveg, egy kis videó nagyobb hatást ér el, mint gondolnánk.

Nem kell lapozni az aloldalak között, azonnal „a fejbe mászik”, amit lát a látogató. Ráadásul a néző átirányítható a saját weboldalunkra is.

Itt a látvány a legfontosabb! Egy jó fénykép, egy jó szöveggel, vagy egy bemutató videó, ami rólunk vagy a termékünkről szól.

Facebook. Az emberek nagyon nagy része használja már évek óta ezt a közösségi média felületet. Igaz, az évek alatt a korösszetétel megváltozott, napjainkban inkább az közép- és idősebb korú emberek platformja, de ez nem azt jelenti, hogy a fiatalok nem használják. A magán oldalak mellett nagyon jó céges oldalakat lehet üzemeltetni, az oda elhelyezett posztokkal közelebb lehet hozni az embereket a szolgáltatásainkhoz vagy a termékeinkhez. Nagyon sokan itt néznek utána egy-egy cégnek, így érdemes a vállalkozóknak komoly Facebook céges oldalt is üzemeltetni. De, erre nincs mindig idő és kapacitás. Jó képek, szuper tartalmak, erre van szükség! Na, és a hirdetések, amelyekkel a cég a saját weboldalára irányíthatja az érdeklődőket. Bízza ezt rám!

Instagram. Az emberi szem "természeténél" fogva, ki van éhezve a fehértől eltérő, látványos, színes dolgokra. Éppen erre épül az Instagram. Bárhol, bármi posztolható. Minél látványosabb, minél kevesebb szöveget tartalmaz, annál jobb. Kitűnni a tömeges megjelenésből, bemutatni mind azt, amit Ön képvisel. Legyenek azok termékek, vagy épp szolgáltatás. Mutassa be segítségemmel a cégét, a szolgáltatását, irányítsa magára a figyelmet!

Pinterest. Kreatív megoldások, szépen megformált termékek, ötletek, csodás dolgok tömkelege. Mindent meg lehet osztani a közönségével. Ossza meg Ön is! Tegye láthatóvá a cégét, az Ön által létrehozott vagy forgalmazott, vagy szolgáltatott dolgokat. Ahogyan az Instagramnál, a Pinterestnél is a képi megoldásoké a terep. Látványos, figyelemfelkeltő.

Fogjon bele! Keressünk együtt témát, a megjelenítést bízza szakemberre!

Kattints ide és hívj fel!  +36 20 529 0529  

 

HÍVJ MOST!

 

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.