A keresőoptimalizált szöveg írásakor a felhasználóknak írunk, de az algoritmusoknak optimalizálunk.

SEO nem más, mint a keresőkben való rangsorolás. A keresőoptimalizálás (más néven SEO) célja, hogy adott kulcsszavak keresőbe való beírásakor a legrelevánsabb eredményt hozza a Google találati listájában. Vagyis a lehető legelőrébb rangsorolja a Google a honlapunkat. Miért fontos ez? Minél jobb helyen, vagyis minél előrébb jelenik meg a Google listán a honlapunk, annál biztosabb, hogy eljut hozzánk a vásárló. Bármilyen nagyszerű is a termék vagy a szolgáltatás, amit kínálunk, ha azt a kereső nem találja meg, vagy csak hosszas böngészés árán jut el a vásárlóhoz az információ.

Hogyan érhető el, hogy szeressen a Google? Különböző szabványok betartásával és speciális szövegírással segíthetünk a keresőknek megfelelően értelmezni weboldalunk tartalmát. A tartalom a legfontosabb, de nem mindegy, hogy hogyan tálaljuk. Hiába egy szép megjelenés, ha nincs tartalom, és hiába a jó tartalom, ha a megjelenés (az a bizonyos első benyomás) nem tartja ott a látogatót és a Goggle sem rangsorolja előre a honlapot.

A szövegírás a honlap teljes anyagát érinti. Az oldalakon, aloldalakon található szövegek, leírások, termékleírások és a blog szöveg. Akár új szövegek, leírások megírásáról van szó, akár a már meglévő szövegek átírásáról, keressen, mert segíthetek! 

Kattints ide és hívj fel!  +36 20 529 0529